Våran nya blogg

Hej alla nya läsare och gamla förstårs!

Information om oss två: Vi heter Ebba och Ellen och vi är två 97:or som bor i Stockholmsområdet. Vi bor tillsammans med våra familjer och våran fritid ägnas åt att vara med kompisar, fota, blogga, shoppa och mycket mer! Vi tycker båda väldigt mycket om webdesign och fotografering. Vi båda har systemkamera så förvänta er en massa bilder! Ellen har en canon eos 550D och Ebba har en canon eos 450D. På våran blogg kommer vi uppdatera ganska ofta och det kommer ju bli en hel del uppdatering eftersom att vi är två personer, haha. I bloggen kommer ni få läsa mycket av våran vardag, fotografering, musik, vänner, mode, shopping, dagens outfit och mycket mycket mer!
Bloggnamnet då..? Jo, det fick ifrån eftersom teenlifes. Teen är ju då en förkortning på teenage, alltså tonåring på engelska och vi båda är tonåringar och lifes är ju då liv. Så tonåringsliv kan man säga på svenska!
Tidigare bloggar? Vi har ju då haft två bloggar tillsammans och en hel massa bloggar ensamma. Vi har även varsin egen blogg som heter byebbas.blogg.se & ellenalmqvists.blogg.se. Sedan har vi även haft två bloggar tillsammans somsagt (det här är den tredje) och dem hette beautyboxx.blogg.se och fotobox.blogg.se.

Vi hoppas ni ska tycka om vår blogg och följ oss gärna via bloglovin. Kram :) ♥


Från vänster; Ebba och Ellen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0